BUCKEYE KITCHEN MISTER

Mange branner på hoteller og restauranter starter på kjøkkenet. Åpne flammer, varme matlagingsflater og fettavleiringer gjør moderne storkjøkken til en stor brannrisiko. Buckeye Kitchen Mister er et UL-300-listet og CE-merket slukkesystem for storkjøkken. Systemet er automatisk, men kan også utløses manuelt og fungerer uavhengig av vann- eller strømforsyning.


RASK LEVERING

ENKEL INSTALLASJON

MILJØVENNLIG SLUKKEMIDDEL

Systemet tilpasses individuelt for hvert enkelt kjøkken og installeres deretter av en autorisert installatør. Installatøren tilbyr også autorisert kontroll og service i henhold til NFPA 17A og produsentens retningslinjer. Dette garanterer at systemets funksjon og sikkerhet ved en brann opprettholdes.

Kitchen Mister benytter velprøvet slukketeknologi og slukkemiddel som raskt og effektivt stopper brannforløpet og hindrer gjenantennelse. Slokkemidlet er væskebasert og kan enkelt vaskes bort dersom systemet har vært utløst. 

Kitchen Mister leveres i flere størrelser og passer for alle typer profesjonelle kjøkken, både store og små. Kapasiteten oppgis i strømningspunkter, som beskriver kapasiteten i stedet for mengden slukkemiddel.

Enkelt å planlegge og installere
Kitchen Mister kan installeres uten behov for rørinstallasjoner til deteksjonskabel, manuell utløser eller avstengningsventil for gass. Det er dessuten behov for kun én brakett til smelteblekk i hver installasjon. Dette reduserer både installasjonstiden og kostnadene.


Kitchen Mister slukkedyser er testet og godkjent for å dekke større applikasjoner.
Kun en dyse er nødvendig for å dekke:

- Filterbank opptil 3,7 meter lengde.
- Kanal opptil 1,2 meter bredde.
- 4 varmesoner opptil 61 x 61 cm.
- 6 varmesoner opptil 61 x 91 cm.
- Frityr opp til 61 x 51 cm.
- Store stekeplater opptil 152 x 76 cm.
- Gass- eller elektrisk grill opptil 91 x 61 cm.


Housegard fettbrannslokker 6L fluorfri, rød, FFE6HR-B

Housegard 6L fettbrannslokker som er spesielt utviklet til slukking av brann i matfett og vegetabilske oljer, fettbrannslokkere inneholder et slokkemiddel som er spesialutviklet for slokking av branner i brannklasse F, matfett og vegetabilske oljer. For bruk i kjøkken og lokaler hvor mat og frityroljer benyttes. Housegard fettbrannslokkere kan også benyttes mot A-branner, men da med begrenset effekt.
[Artikkelnr 600265]

Housegard forstehjelpspute, Comfort

Førstehjelpsputer fra Housegard inneholder alt du har behov for ved mindre personskader, bl.a. burngel mot brannskader og en informativ håndbok i førstehjelp. Comfort Førstehjelpsveske er tilpasset for å kunne behandle de fleste typer personskader. Passer perfekt til hjemmet eller hytta.
[Artikkelnr 611005] 

CGS brannteppe, 120x180 cm, silikonbelegg 

Teppet er beskyttet ved hjelp av et praktisk hardcase i hardplast. Produktet er derfor lett å holde rent og vedlikeholde i ekstreme miljøer med mye salt, skitt og fett.
[Artikkelnr 602046] 

Skilt brannslokker 15x15 cm aluminium

HighLight selvlysende sikkerhetsskilt imøtekommer kravene i DIN 67510 standarden med god marginal. Skiltene er produsert i miljøvennlig materiale og garantert fri for gifter som fosfor, bly eller radioaktive stoffer.
[Artikkelnr 607001]